023 - 8888786

     

 info@aiyara-wellness.nl

Traditinele thaisemassage

Thai-traditionelemassage

Aiyara thaise massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn.Maar er zijn ook speciale technieken om vrouwen van buik- en menstruatiepijn af te helpen.
Een Thaise massage zorgt er voor dat de bloedcirculatie en het  lymfeklierstelsel geoptimaliseerd wordt. Daarmee resulteert een Thaise massage ook in een beter werkend immuunsysteem en het helpt tegen veroudering. Kortom, het zorgt voor meer vitaliteit en de Thai geloven zelfs dat het levensverlengend werkt.
Na een Thaise massage voel je jezelf als herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je hele lichaam. Het effect van een Thaise massage houdt ongeveer drie tot vier dagen aan.
Deep tissue massage in Heemstede

Deeptissuemassage

Aiyara deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren wordt de 'energiestroom' verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. Zeker mensen die een hele dag achter een computer zitten, zijn gebaat bij een deep tissue massage. Een deep tissue massage is verder nog heel goed voor je huid: het helpt tegen huidveroudering of een rokershuid, werkt goed tegen rode vlekken en je huid wordt minder slap.Wat gebeurt er? Eerst word je een beetje naar links geduwd en een beetje naar rechts geduwd, daarna is je rug aan de beurt, je benen, je armen en tot slot je hoofd en schouders. Er wordt medium veel olie gebruikt - minder dan bij de ayurvedische massage.Als alles een beetje los zit, gaat de masseur 'dieper' werken - dit merk je meteen, want er wordt specifieker en harder kracht gezet. De kunst is eigenlijk om, waar er ook wordt gemasseerd, als een slappe kruik te blijven liggen. Op punten die vastzitten, zul je echter merken dat het of a) heel gevoelig is of b) pijn doet, waardoor je automatisch verstart of je spieren aanspant en geen slappe kruik meer bent. De masseur gaat dan júíst door, totdat het loszit en je wel ontspannen kunt blijven.  

Thaimassage aromatherapie

Aromatherapiemassage

Aiyara aromatherapie is een gewoon #onspannenmassage gaat uit van het gebruik van etherische oliën, op basis van kruiden, bloemen en andere plantaardige ingrediënten. Het gaat om een behandeling met geuren, die het lichaam terug in balans kunnen brengen of zorgen voor een alternatieve genezing van diverse kwalen en symptomen. Deze therapie blijkt met name effectief bij klachten die samenhangen met spanningen, slapeloosheid of angst. De geuren spelen in op ons onderbewuste en kunnen een verstoring in het zenuwstelsel helpen op te lossen, waardoor het lichaam de balans terugvindt en de kans krijgt het zelfherstellend vermogen aan te spreken.

sportmassage in Heemstede

Sportmassage

Aiyara sportmassage is een stevige massage vorm die op de spieren gericht is. Tijdens de behandeling worden er verschillende knedingen en strijkingen gebruikt om de spieren te ontdoen van afvalstoffen en overbodige spanning waardoor de bloedcirculatie verbeterd.

Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning. Daarmee zou je je spieren namelijk teveel belasten en zul je er eerder nadeel van ondervinden dan er voordeel van hebben. Als je je wilt laten masseren vlak voordat je een grote inspanning gaat leveren, kies dan altijd voor een massage die de spieren niet al te zeer belast. Een goede sportmasseur zal je hier ook naar vragen en zijn massage daar op aanpassen.
zwangerschapsmassage in Haarlem

Zwangerschapsmassage

In de eerste drie maanden van je zwangerschap worden massages afgeraden en ook in de maanden erna kies je natuurlijk niet voor een stevige sportmassage. Dit kan een massage van het hele lichaam zijn of bijvoorbeeld alleen uw schouders en rug. Jij ligt tijdens de massage comfortabel op een bed en wordt gemasseerd met een warme massageolie.

Een massage helpt je te ontspannen. Je spieren worden soepeler, je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Je lichaam kan zich herstellen. Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd en dat geldt zelfs voor die van je kind. Door de rust tijdens de massage heb je even de tijd om stil te staan bij alle veranderingen van je lichaam.

Uit onderzoek blijkt dat zwangerschapsmassage ervoor zorgt dat je beter slaapt, minder stresshormonen aanmaakt, minder rugpijn hebt en dat complicaties tijdens de bevalling minder vaak optreden.Thai herbalmassage Haarlem

Thai-herbalmassage

Aiyara thai-herbalmassage zorgt er voor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning.

Voetreflexmassage

voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Deze reacties kunnen het best worden omschreven als ontspanning of terugkeer van de evenwichtstoestand. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het is belangrijk om met behulp van specifieke hand- en vingertechnieken een reactie (ontspanning, deblokkering) te verkrijgen in de overeenkomende lichaamsdelen.

Combi Thai + Rug-hoofdmassage

60 minuten : € 70,00

90 minuten : € 100,00

De Thaise massage zorgt voor complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. Het helpt vermoeidheid te bestrijden en geeft energie en daarnaast krijgt uw rug-, nek- en schouder veel aandacht.


Combi Deeptissue + Aroma

60 minuten : € 70,00

90 minuten : € 100,00

Deeptissue massage is een krachtige massage van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren.    Een aromatherapie is een gewone #onspannenmassage met gebruik van etherische oliën, op basis van kruiden, bloemen en andere plantaardige ingrediënten. Het gaat om een behandeling met geuren, die het lichaam terug in balans kunnen brengen of zorgen voor een alternatieve genezing van diverse kwalen en symptomen.


Combi voetreflex + Hoofdmassage

60 minuten : € 70,00

90 minuten : € 100,00

Bij voetreflexmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokj gestimuleerd. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. Een hoofdmassage bevordert nachtrust, verlicht pijn & stijfheid en zorgt ervoor dat stress afneemt.
Combi Rug-hoofd + voetmassage

60 minuten : € 70,00

90 minuten : € 100,00

Bij deze massage is veel aandacht voor rug-, nek- en schouder. Als je last hebt van vermoeide spieren na sport of andere lichamelijke inspanning, stress en vermoeidheid kan een deelmassage heel vaak verlichtend zijn.

Een voetmassage geeft vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.Duo Thaimassage

60/min 90/min 120/min

€ 130,- € 190,-   € 240,-

**Mocht u een duo massage willen boeken, dan graag 2 apparte boekingen plaatsen met dezelfde naam.

Duo Deeptissuemassage

60/min 90/min 120/min

€ 130,- € 190,-   € 240,-

**Mocht u een duo massage willen boeken, dan graag 2 apparte boekingen plaatsen met dezelfde naam.

Duo Aromatherapiemassage

60/min 90/min 120/min

€ 130,- € 190,-   € 240,-

**Mocht u een duo massage willen boeken, dan graag 2 apparte boekingen plaatsen met dezelfde naam.

Duo Hotstonemassage

60/min 90/min 120/min

€ 150,- € 200,-   € 260,-

**Mocht u een duo massage willen boeken, dan graag 2 apparte boekingen plaatsen met dezelfde naam.