Behandelingen

U vind Aiyara Wellness & Aroma in het centrum van Heemstede op de Kerklaan 25 .Deze rustgevende schoonheidssalon is een uniek wellness concept in Heemstede waarbij oosterse- en westerse elementen worden gecombineerd. Wij zijn gespecialiseerd in diverse massages, gezichtsbehandelingen en pedicure en manicure. Onze medewerkers zijn professionele, gediplomeerde Thaise masseuses die vervelende kwaaltjes, pijn of andere klachten kunnen verhelpen. Of u zoekt gewoon een plekje om heerlijk te ontspannen samen met Uw partner of alleen voor een rustgevend gevoel.

vida-glow-original-90g-lifestyle_fb497577-6508-4b48-9e0d-959ff9de5a90_2048x

Biodroga Collagen Boost

BIODROGA Collagen Boost is een high-performance product gebaseerd op DMC (Derma Membraan Complex), wiens peptidekracht geoptimaliseerd is door fytostimulanten.

Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Bij het ouder worden van de huid verdwijnt steeds meer collageen. Met de Collageen Booster kunnen we dit probleem bij de kern aanpakken. De huid wordt voller, zachter en krijgt weer een jonge uitstraling.

Biodroga Delux Moisturizing

Met deze zeer uitgebreide gezichtsbehandeling gaat verder dan het reinigen en verzorgen van de huid. Tijdens de behandeling brengen we ook een zelfverwarmende pakking aan welke voor een diepere ontspanning zorgt. Een moisturizer helpt de epidermis (bovenste laag van de huid) te herstellen waardoor deze minder snel geïrriteerd en gevoelig wordt.

Wanneer je huid erg vochtarm is, kan het gebruik van een moisturizer er zelfs voor zorgen dat fijne (droogte) lijntjes vervagen!

Biodroga Mini Deepcleaning

Naast de uitgebreide gezichtsbehandelingen, is het bij Aiyara schoonheid ook mogelijk om kleinere behandelingen van Biodroga.

Een Mini‘deep cleaning’ is een gezichtsbehandeling voor de acnehuid en deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid.

Matis Anti - Aging

De Anti-Age gezichtsbehandeling van Matis is speciaal ontwikkeld om je vermoeide huid opnieuw te laten stralen. Dankzij de verschillende producten en massage technieken wordt dit bereikt. Hierdoor krijg je een onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Matis Anti - Stress

Een Anti stress gezichtbehandeling bij Aiyara-Wellness is een behandeling met de top producten van het luxe cosmeticamerk Matis. Een heerlijke anti stress gezichtsbehandeling waarbij u een extra lange gezichtsmassage drukpunt krijgt. Tijdens deze behandeling ligt u op een heerlijk verwarmde stoel met rustgevende muziek op de achtergrond.

Matis Mini Face Relax

Deze mini gezichtsbehandeling is een heerlijke relaxing voor de huid en duurt 30 minuten. Het gebruik van de producten van het luxe cosmetica merk Matis in combinatie met gezichtsmassage en hoofdmassage zullen de huid onmiddelijk weer in balans brengen.

Tijdens deze behandeling ligt u op een heerlijk verwarmde stoel met rustgevende muziek op de achtergrond.

Beauty Voeten & Benen

Ultieme verzorging van de voeten en benen, inclusief: Nagels knippen, nagelriemen verzorgen, peeling van onderbenen tot voeten,  stoom voetenbad, likdoorns verwijderen, overtollig eelt verwijderen, benen waxen en  voetmassage of nagels lakken.

Manicure of Pedicure

Manicure (30 min): Nagels vijlen, nagels polijsten, verzorgen van nagelriemen en  nagels lakken

Pedicure (60 min): Nagels knippen, nagelriemen verzorgen, likdoorns verwijderen, overtollig eelt verwijderen, stoom voetenbad, voetenpeeling en voetmassage of lakken.

Aiyara Voetreflex Massage

De voetreflexologie gaat er van uit dat door het lichaam energiebanen lopen, die onder andere eindigen in de voeten. De zogeheten reflexzones in de voeten corresponderen met organen, spieren, botten en weefsels.